web development

Zet uw bedrijf in de kijker

U maakt er als ondernemer uw handelsmerk van dat u een excellente service aan uw klanten biedt, maar zijn uw klanten zich daarvan bewust? En bent u vindbaar op het internet voor nieuwe klanten die op zoek zijn naar informatie of uw contactgegevens? Met een visueel aantrekkelijke en doordacht opgebouwde website, zorgt u ervoor dat uw bedrijf maximaal in de kijker staat.

Efficiënter werken

Laat een webapplicatie bouwen om bepaalde processen binnen uw bedrijf over te nemen of efficiënter te maken. Een webapplicatie is van overal toegankelijk en werkt op zo goed als elk apparaat (pc, mac, tablet). Weet u precies wat u wil of bent u nog op zoek naar manier om uw efficiëntie te verhogen? In beide gevallen helpen wij u graag verder met de concrete uitwerking en opvolging!

DOMEINNAMEN

Door uw eigen domeinnaam te registeren, al dan niet gekoppeld aan uw website, kan u uw eigen professionele e-mailadressen laten aanmaken

WEBHOSTING

Van zodra uw website online staat, is het cruciaal dat uw website te allen tijde beschikbaar is voor eventuele bezoekers. Onze betrouwbare hostingpakketen op maat van uw noden geven u hierin heel wat mogelijkheden.

E-MAIL HOSTING

Wil u als bedrijf of particulier gepersonaliseerde e-mailadressen met uw eigen bedrijfsnaam? Wij zorgen voor alles! Bij de aankoop van een hostingpakket krijgt u automatisch de mogelijkheid om e-mailadressen aan te maken met een persoonlijke domeinnaam. Deze e-mailaccounts kunnen op elk apparaat gesynchroniseerd worden, zodat u uw mail op uw computer, laptop, tablet of smartphone altijd en overal kan raadplegen

Een greep uit onze ontwikkelingen

Een groot of klein project, wij bekijken alles met evenveel zorg voor u.

Rapport-Online

De webapplicatie voor het basisonderwijs waar dagelijks meer dan 1000 leerkrachten hun leerlingen in opvolgen.

Bibledrops

Een website waar je bijbelverhalen op kan droppen die voor jou betekenis hebben.

Louiske en Sophieke

Een fantastische lokale kinderopvang van Sint-Katelijne-Waver

nOrtwind.be

Een fantastisch vakantieverblijf in Oostduinkerke.

KOBA vzw

Een schoolbestuur met 130 scholen. Een website met een event inschrijvingsmodule.

bijles.schrijfjein.be

Bijles voor kinderen van de lagere en middelbare school.

Barriesanitair

Sanitair, verwarming en zwembaden. Je bent in goede handen bij Barrie!

ABH Technics

Sanitair en centrale verwarming. Meer dan 15 jaar ervaring.

Interesse om efficiënter te werken?

Neem contact op!

Contact